​Problemen bevoorrading AH door stroomstoring

​Problemen bevoorrading AH door stroomstoring

Zeker honderd winkels van Albert Heijn in het noordwestelijke deel van Nederland zijn dinsdag niet of vertraagd bevoorraad. Tot woensdag kunnen nog lege schappen voorkomen.

De oorzaak van de bevoorradingsproblemen is een stroomstoring, die dinsdagochtend Amsterdam en omgeving trof. Het distributiecentrum in Zaandam had daar ook last van, waardoor veel vrachtwagens niet konden vertrekken. De supermarktketen heeft honderd oproepkrachten ingeschakeld om de achterstanden in te halen.

Door de storing vielen de koelinstallaties uit in winkels en het dc. Omdat de meeste panden een noodstroomvoorziening hebben, hoeven er geen producten te worden weggegooid. Naar verwachting is de bevoorrading woensdag aan het eind van de ochtend weer op peil.

Reacties 2


Jose Rovers 16 okt, 08:06

Vandaag veel lege schappen bij AH Bisschopshoeve Breda


Ansjejoanna van Iersel 17 okt, 14:23

Ook in Dongen, moesten uitwijken naar de Jumbo. Had gisteren ook problemen met de app om mijn online bestelling voor as woensdag doorgestuurd te krijgen. Eenmaal doorgestuurd vult hij bij alle bestelde hoeveelheden een 0 in te betalen ook 0,00€ vondt dat al vreemd. Vanmorgen lukte het wel, alleen kon ik niet laten bezorgen op mijn vaste dag en tijdstip. Kon pas weer op 4 november.....gelukkig nog een gaatje kunnen vinden op as maandag tussen 10-12 uur. Ben benieuwd of ik mijn boodschappen krijg.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!