​Haags winkelcentrum lanceert eigen retailconcept

​Haags winkelcentrum lanceert eigen retailconcept

Woonwinkelcentrum MegaStores in Den Haag lanceert een nieuw shop-in-shopconcept gericht op kleinere, innovatieve ondernemers. Zij kunnen in de zogenoemde Tenant of the Future (TOF) een nieuwe formule testen of onderzoeken of een fysieke winkel de verkoop van hun product stimuleert.

Het retailconcept bevindt zich op de eerste verdieping van het overdekte winkelcentrum en telt 1154 vierkante meter. De winkel is onderverdeeld in kleine ruimtes, die door verschillende ondernemers kunnen worden benut. De bedoeling is dat de ondernemers door de bezetting met elkaar af te stemmen en ook de schoonmaak samen te regelen, de winkel samen kunnen runnen.

De ondernemers krijgen ondersteuning van het managementteam van MegaStores. De eerste drie shop-in-shops zijn inmiddels gevuld met meubelmaker Mokka Home, keukenwebwinkel Keukenland en woonwinkelketen Haco, dat er een nieuw concept uitprobeert.

Eigenaar HS Retail is bezig met een herontwikkeling en rebrandring van het Haagse winkelcentrum. Daarbij wordt gemikt op meer beleving en een uitgebreider aanbod op het gebied van home, food en leisure.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!