Coolblue opent nog grotere XXL-winkel

Coolblue opent nog grotere XXL-winkel

Coolblue heeft vrijdag in het Haagse winkelcentrum New Babylon zijn grootste winkel geopend. De vestiging telt 2600 vierkante meter en betekent de tweede volgens het XXL-concept.

De winkel is volgens Coolblue zo’n zeven keer groter dan de overige winkels gemiddeld zijn. Klanten kunnen in Den Haag meer dan 1250 producten uitproberen. Net als in de Amsterdamse XXL-winkel is een onderverdeling in ‘werelden’ gemaakt voor de verschillende productcategorieën. Nieuw is een ‘demokeuken’ en een ruimte waar specialisten workshops en trainingen geven.

Coolblue opende vorige maand zijn eerste XXL-winkel in Amsterdam, die zeventienhonderd vierkante meter groot is. De retailer heeft inmiddels zes winkels in Nederland en drie in België. Topman Pieter Zwart zei onlangs ruimte te zien om door te groeien tot twintig à 25 winkels. 

Bekijk foto's van de winkel op RetailTrends.
 

Reacties 2


Olaf Busch 15 dec, 15:29

Wel een treurige ambiance, een vrijwel leegstaande shoppingmall nauwelijks vindbaar achter een station ergens in Den Haag. Maar de huurprijs zal er wel naar zijn.


Cor Wander 15 dec, 16:43

Tja, 1250 producten uitproberen..... daar kijken/keuze maken en dan ook op internet opzoek gaan naar de goedkoopste aanbieder. En dan kom je niet bij CB uit.... Ze zullen ook last gaan krijgen van het internet.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!