Curator bevestigt deal over Bakker.com 

Curator bevestigt deal over Bakker.com 

De onderhandelingen over een doorstart van Bakker.com hebben geresulteerd in een activaovereenkomst. Dat laat curator Emile ten Berge weten in zijn faillissementsverslag. Zowel de koper als koopprijs zijn nog niet bekendgemaakt.

RetailNews meldde vorige week al dat er een doorstart voor Bakker.com in de maak was. Ook voormalig interim-topman Herman Hovestad wilde toen niet zeggen wie er achter de doorstart zit. “Het is aan die partij om zich voor te stellen”, stelde hij.

Bakker.com werd begin februari failliet verklaard, waarna volgens de curator een uitgebreid biedingsproces is doorlopen. Zo is er met diverse partijen gesproken en onderhandeld. In de activaovereenkomst zijn zowel roerende als onroerende zaken opgenomen, waarbij de koopprijs is vastgesteld op basis van onafhankelijke taxaties.

De spullen die niet zijn verkocht, worden momenteel in opdracht van de curator online geveild. Daarbij gaat het onder meer om bloembollen, knollen en kamerplanten. Vooral ABN Amro is gebaat bij een grote opbrengst. De bank heeft een vordering van meer dan veertien miljoen euro bij de curator ingediend.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!