Picnic gaat overal op zondag bezorgen

Picnic gaat overal op zondag bezorgen

Picnic bezorgt zijn boodschappen voortaan in acht steden ook op zondag. Op korte termijn volgen ook de andere steden waar de startup actief is.

De zondagbezorging werd de afgelopen maanden getest in Utrecht, Ede en Veenendaal. Vanwege het succes worden daar Zoetermeer, Den Haag, Delft, Leiden en Almere nu aan toegevoegd. In die steden kunnen klanten voortaan zeven dagen per week hun boodschappen laten bezorgen.

Tijdens de pilot, die afgelopen oktober van start ging, werd volgens medeoprichter Michiel Muller al snel duidelijk dat klanten bezorging op zondag ‘heel fijn vinden’. “Ze kunnen op die manier aan de nieuwe week beginnen met de weekboodschappen al in huis”, stelt hij. Om hun boodschappen op zondag bezorgd te krijgen, moet klanten hun bestelling op zaterdag voor tien uur ’s avonds hebben geplaatst.

Picnic maakte vorige week bekend in Eindhoven zijn vierde distributiecentrum te bouwen, om steden in Noord-Brabant te beleveren. Het bedrijf telt inmiddels meer dan honderdduizendklanten en is in veertig steden actief.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends