Jumbo heeft nu ook een directeur voor België

Jumbo heeft nu ook een directeur voor België

Jumbo heeft Peter Isaac benoemd tot managing director België. De voormalig directeur van Lidl België begint in september aan zijn nieuwe klus.

Isaac was jarenlang coo en lid van de managementboard van Lidl België, waar hij afgelopen maart vertrok. Ook werkte hij bij onder meer Aldi en Staples. Sinds april is hij ceo van Swissport, dat afhandelingsdiensten aan de luchtvaartindustrie levert.

Bij Jumbo wordt Isaac verantwoordelijk voor het opzetten van een organisatie in België. “Om met succes de Belgische markt te kunnen bedienen, moet je de ins en outs van de winkelcultuur aldaar goed kennen”, aldus ceo Frits van Eerd.

De benoeming van Isaac onderstreept volgens de supermarktketen zijn ambitie om ‘op termijn een onderscheidende speler in het Belgische foodretaillandschap te worden’. Eerder werd al bekend dat een ‘acquisiteur’ werd gezocht om winkellocaties bij onze zuiderburen te zoeken. Wanneer Jumbo er wil starten is nog niet bekend. Voor dit jaar zouden nog geen Belgische supermarkten gepland staan.

RetailTrends