'Amazon voor gebruikte auto's uit Europa' ziet levenslicht

'Amazon voor gebruikte auto's uit Europa' ziet levenslicht

MrWheelson wil het voor autokopers eenvoudig maken om een voertuig in het buitenland te kopen. De zelfbenoemde ‘Amazon voor gebruikte auto’s uit Europa’ is opgericht door Han Post en Bas Oude Luttikhuis, die de afgelopen tien jaar heeft gebouwd aan ikwilvanmijnautoaf.nl.

Het nieuwe initiatief is opgezet om prijzen te kunnen vergelijken en de auto online te bestellen. De getoonde prijzen zijn all-in, waardoor ze volgens MrWheelson te vergelijken zijn met de vraagprijzen van Nederlandse autobedrijven.

MrWheelson handelt alleen in auto’s die afkomstig zijn van merkdealers, maximaal vijf jaar oud zijn en niet meer dan 75 duizend kilometer hebben gereden. Het aanbod bestaat nu nog uit personenauto’s uit Duitsland, maar binnenkort komen daar ook auto’s uit andere Europese landen bij. “Op lange termijn willen we ook bedrijfswagens, campers en motorfietsen toevoegen”, zegt Oude Luttikhuis.

Alle voertuigen worden geleverd met een jaar garantie en internationale pechhulp. “Ook kan de oude auto ingeruild worden en kan er maandelijks betaald worden via financial lease”, aldus Post. Voor de levering wordt gebruikgemaakt van Nederlandse dealers, die ook eventuele garantiewerkzaamheden afhandelen.

Reacties

Ik weet niet met welke Nederlandse autobedrijven zij de prijzen hebben vergeleken, maar elke auto, met dezelfde specificaties, die ik heb vergeleken met het huidige aanbod komt bij hun minimaal 10/15% duurder uit.

Geplaatst door Bert Ysfogel op 5 oktober 2018 om 19:38

Zomaar de eerste willekeurige auto opgezocht.

Even een verschil van € 3474,00

Kijk en vergelijk .

https://www.autohaus-sommerfeld.de/gebrauchtwagen/fahrzeugdetail/fahrzeug/MzI3NDY6MzU1MjA5ODMy_renault_clio_luxe-iv-wkr_limousine_diesel_blau_06-2014_28-550-km.html


https://mrwheelson.nl/auto-aanbod/v/renault-clio-sedan-blauw-diesel-3801097

Geplaatst door ikke weet het op 8 oktober 2018 om 12:06

Laatste nieuws

RetailTrends