McDonald's stelt ook nieuwe cfo aan

McDonald's stelt ook nieuwe cfo aan

McDonald’s Nederland heeft Alex Weber aangesteld als financiële topman. Hij volgt daarmee de zittende cfo Wendela van de Water op.

Weber komt over van AkzoNobel, waar hij medeverantwoordelijk was voor de Noord-Europese regio. In totaal neemt Weber elf jaar aan ervaring in financiële functies met zich mee. Bij McDonald’s wordt hij verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het financiële beleid en zal hij leiding geven aan de afdeling finance. 

De huidige managing director van McDonald’s Nederland Manu Steijaert is verheugd met de komst van de nieuwe directeur. Volgens hem is Weber met zijn brede ervaring en 'frisse kijk' op de business een welkome toevoeging aan het managementteam. 

De Nederlandse tak van de fastfoodketen voert de laatste tijd veel wisselingen door in de top. Op 1 januari start Erwin Dito als managing director. Hij neemt daarmee het stokje over van Steijaert, die overstapt naar de rol van vice president international operated markets. Annemarie Swijtink is aangesteld om per 1 januari de rol van director marketing, communications & insights op zich te nemen. 
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!