Topman AH België, to go, Etos en Gall & Gall vertrekt

Jan van Dam stopt met zijn functie als EVP voor verschillende formules bij Ahold Delhaize. Hij was onder meer verantwoordelijk voor Albert Heijn België, AH to go, Etos en Gall & Gall. 

Van Dam heeft zelf besloten het supermarktbedrijf te verlaten, laat een woordvoerder weten aan Distrifood. Hij is eindverantwoordelijk voor een groot deel van de Ahold Delhaize-formules in Nederland en België. Zijn verantwoordelijkheden voor AH.nl, AH to go en Albert Heijn België, heeft hij begin deze maand al overgedragen aan Marit van Egmond, die sinds kort ceo is van Albert Heijn. Wouter Kolk neemt volgende maand Van Dams verantwoordelijkheden voor Gall & Gall, Etos en international agreements over. Kolk is vorige maand afgetreden als ceo van Albert Heijn en zich gaan concentreren op zijn taken als topman van Ahold Delhaize Europa en Indonesië.

Van Dam kwam in september 2017 over van de Amerikaanse tak van Ahold Delhaize weer terug naar de Europese divisie. Al eerder was hij topman van de Tsjechische Albert-supermarkten en algemeen directeur van Etos. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!