Hunkemöller nog zoekende naar nieuw onderkomen

Hunkemöller nog zoekende naar nieuw onderkomen

Hunkemöller heeft een jaar na aankondiging afscheid te nemen van haar huidige distributiecentrum in Hilversum nog geen nieuwe locatie gevonden. De lingerieketen is nog ‘zoekende’, zegt een woordvoerder tegenover het Noordhollands Dagblad.

Hunkemöller is gevestigd aan de Liebergerweg, tussen een woonwijk en een spoorlijn in. Daar is te weinig plek om de groeiambitie te realiseren. Er wordt gezocht naar een locatie met voldoende ruimte om er ook in de toekomst uit de voeten te kunnen. “We hebben een bepaalde groei voor ogen, dus we gaan niet over een nacht ijs.”

De Nederlandse retailer kijkt voor de verhuizing naar de omgeving van Hilversum, vanwege de centrale ligging en de vele werknemers die uit de regio komen. Het oorspronkelijke plan was om eind dit jaar te verhuizen naar het nieuwe onderkomen. Er is echter nog niets concreets te melden, zegt de woordvoerder. “Ik ga daarom op dit moment ook geen jaartallen noemen.”

Hunkemöller mikt met een nieuw dc op een hogere efficiëntiegraad in opslag, snelheid, kwaliteit en voorraadbeheer, terwijl ook het assortiment uitgebreid kan worden. Het bedrijf heeft de ambitie om het aantal winkels de komende jaren uit te breiden van negen- naar zestienhonderd, terwijl in 2021 de grens van een miljard euro omzet moet worden doorbroken.

Reacties 4


Jan Van Rossem 22 feb, 11:17

Kom een in de Betuwe kijken lans de A15 daar wordt hier en daar nogal wat gebouwd .In ons dorp Bemmel is ook nog wel plaats op de Houtakker lang de A15. En als straks de A15 wordt doorgetrokken naar duitsland dan zit je goed .Toch??? PS het is maar een voorbeeld


Mike Vermeer 22 feb, 14:30

Er staat in het centrum een groot representatief te huur. Waar de nieuwe eigenaar i.v.m het waarschijnlijk niet krijgen van een vergunning voor woonbestemming. heeft een nadeel geen opslag ruimte voor distributie


mike vermeer 22 feb, 14:31

Sorry bedoelde Centrum Laren


Frans van Kempen 22 feb, 16:48

Zoek dan wellicht samenwerking met een andere retailer met ongeveer hetzelfde distributie net. Scheelt ook weer voor het milieu en een extra stop is vaker goedkoper. Waarom alleen denken aan bouwen?

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!