Li Edelkoort: oorlog tegen detail

Gisteren maakte Li Edelkoort de belangrijkste trends bekend tijdens het door Appletizer georganiseerde Trendseminar 2007. In haar presentatie gaf ze aan dat vorm en bijzondere stoffen de toon gaan bepalen. De focus op details is uit. Li Edelkoort sprak zelfs over ' oorlog tegen detail'.  De 250ste verjaardag van Mozart en Marie Antoinette zullen niet onopgemerkt voorbij gaan en zullen uitgebreid worden gevierd in de wereld van haute couture, waarbij jacquard jas, jabot, korset en ballonrok op de wereldberoemde podia zullen domineren. Daarnaast zijn pakken met korte broeken, oftewel shorts, helemaal hot zowel voor mannen als voor vrouwen.

De inspiratiebronnen van modecollecties voor 2007 zijn sea, earth, animals, curiosity, mankind, culture en gods. De algemene trend is dat de interesse voor modieuze kleding steeds toeneemt. Zich opdoffen en mooi maken zal voor vrouwen én mannen een dagtaak worden.

Naast mode is Li Edelkoort bezig geweest met een eigen boek Bible of Wellbeing en een restaurant in Lafayette in Parijs.

De hoge opkomst van ruim 350 bezoekers heeft de autoriteit van Li Edelkoort nogmaals bevestigd. Appeltizer zal dit succesvolle seminar voortaan tweemaal per jaar organiseren: in mei en in december. Meer informatie op www.appletizer.nl.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!