Schoenenketen Noë laat een schuld achter van een kleine miljoen euro. Dat blijkt uit het faillissementsverslag van curator Pieter de Koning. 

Investeerder Dutch Growth heeft nog een vordering uitstaan van 750 duizend euro bij de schoenenketen en ook Investormatch krijgt nog 48 duizend euro van de failliet verklaarde partij. De Belastingdienst eist ook nog 65 duizend euro. In totaal staan zijn er nog negen concurrente crediteuren waar Noë nog rekeningen heeft openstaan. Het totaalbedrag bij deze crediteuren komt uit op 87 duizend euro. De totale schuld komt zo uit op 950 duizend euro.

Of er een doorstart in zit voor de schoenenketen is vooralsnog niet bekend. De curator was dinsdagochtend niet bereikbaar. Eerder liet hij weten wel kansen te zien voor een doorstart, mits het assortiment wat werd afgeslankt. 

Noë heeft een schoenenassortiment van 25 modellen in 88 kleuren. Het bedrijf werd begin september failliet verklaard. Onder het faillissement vielen het hoofdkantoor, het distributiecentrum in Waalwijk en de zes winkels die Noë heeft in Nederland. In totaal werken er dertig mensen voor de schoenenwinkelketen.