Webinar: Welkom in de wereld van Generatie Z
"Ze trappen niet in “woke-washing", verweven moeiteloos de fysieke met de digitale wereld en zijn klaar met het stigma rondom depressie, stress en burn-outs. Welkom in de wereld van Generatie Z. Meer dan een derde van de wereldbevolking maakt deel uit van deze generatie geboren tussen 1995 en 2010. Generatie Z groeit op in een roerige tijd. Wat zegt de wereld van nu over de toekomst van Generatie Z? Waar spreken jongeren zich over uit? Waar hechten ze waarde aan? En hoe spreek je deze generatie aan als retailer? 

De wereld, de maatschappij en menselijk gedrag veranderen razendsnel. Hoe beïnvloedt dit de samenleving en hoe kan jij als retailer deze verandering omarmen? Internationale denktank Whetston specialiseert zich in inspirerende, energieke en interactieve presentaties en workshops over toekomstig menselijk gedrag en maatschappelijke verandering. 

Lecyca Curiel (1998) en Jahkini Bisselink (1999) doen onderzoek naar hun eigen generatie. Lecyca is sinds 2016 spreker en researcher bij Whetston. Ze werkte met organisaties als Walmart, Procter & Gamble en het Europees Parlement. In 2019 werd ze door het Financieele dagblad benoemd tot één van de 50 veelbelovende talenten van 2019. Jahkini Bisselink (1999) heeft als voormalig VN jongerenvertegenwoordiger met duizenden Nederlandse jongeren gesproken en is betrokken geweest bij beleidsprocessen binnen de Verenigde Naties. In 2019 gaf Jahkini een Ted Talk over duurzame jongerenparticipatie. Als duo hebben Jahkini en Lecyca een grote passie om de stem van jongeren te laten horen.”

Sprekers: Lecyca Curiel en Jahkini Bisselink
Host: Redactie van RetailTrends

Datum: 5 augustus
Tijdstip: 15:00 uur - 15:45 uur

Dit gratis webinar is exclusief te volgen voor members van RetailTrends. Je kunt tijdens het webinar vragen stellen aan Lecyca Curiel en Jahkini Bisselink. Aanmelden kan tot 5 augustus 14:30 uur via het inschrijfformulier op deze pagina

Het webinar wordt 6 augustus gepubliceerd op RetailTrends.nl zodat members van RetailTrends het webinar nog eens terug kunnen kijken. Is jouw bedrijf nóg geen member van RetailTrends? Activeer hier je membership voor € 37 ex btw per maand.