De Koopman in pand Hudson's Bay Enschede, waarschijnlijk meer vestigingen

De Koopman in pand Hudson's Bay Enschede, waarschijnlijk meer vestigingen

De Koopman trekt in het najaar in het voormalige pand van Hudson's Bay (en eerder V&D) in Enschede. De formule van The Sting Companies neemt de plek in van supermarkt 2 Brüder.

Het gaat om een winkelruimte van bijna tienduizend vierkante meter, verdeeld over drie etages. The Sting, die ook in het complex zit, wordt ingrijpend verbouwd. Hierdoor komt de eerste etage boven de entree van De Koopman vrij. De glazen pui van de eerste tot en met de tweede etage wordt geheel transparant.

Het wordt de zevende vestiging voor De Koopman. De andere winkels bevinden zich in Amsterdam, Amersfoort, Tilburg, Breda, Utrecht en Den Bosch, bijna allemaal voormalige panden van Hudson's Bay.

De in coronatijd ontwikkelde formule - actuele mode tegen lage prijzen in een hippe omgeving - blijkt een succes, zegt managing partner Gijs Bessem van makelaar KroesePaternotte tegen RetailTrends. "De consument vindt het fantastisch. Daar waren we zelf ook een beetje verbaasd over."

Er komen waarschijnlijk nog meer vestigingen, zegt Bessem. "We zijn op diverse plekken bezig." De huurovereenkomst in Enschede geldt voor de duur van vijf jaar.

Foto: Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!