Pieter Pot begint half oktober in België

Pieter Pot begint half oktober in België

Pieter Pot gaat vanaf half oktober in Vlaanderen en Brussel bezorgen. Dat heeft oprichter Joeri Schoemaker tegen de Belgische website Gondola gezegd.

De verpakkingsvrije supermarkt had in juni al laten weten naar België te willen. Vorige week werd de Belgische website gelanceerd. Daarop staat dat Pieter Pot in Vlaanderen van start gaat als vijfduizend mensen zich hebben aangemeld. De teller staat nu op ruim drieduizend.

Pieter Pot is ook op zoek naar samenwerking met klassieke retailers. In Nederland is het bedrijf in gesprek met Albert Heijn om een deel van zijn producten daar aan te bieden. Op het evenement Gondola Day bleek dat de Belgische supermarktketen Colruyt interesse heeft.

Net als in Nederland worden de producten thuisbezorgd door PostNL Food, dat ook in Vlaanderen (Wommelgem) een distributiecentrum heeft. Pieter Pot, een jaar geleden uitgeroepen tot RetailRookie of the Year, is in 2019 opgericht. Eind vorig jaar haalde het bedrijf 2,7 miljoen euro groeigeld op. Deze maand verhuisde het naar een groter pakhuis.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!