STOERE projectmanager nodig?

STOER pakt elk gewenst project voor je op en begeleidt het van a tot z. Processen scherpen we aan. Mensen en middelen brengen we op één lijn met 100% passie voor communicatie en een drive om er samen een succes van te maken.

Opschalen en afschalen
STOER ondersteunt retailers met communicatieadvies en strategische vraagstukken. Maar ook voor strak projectmanagement, het tijdelijk ondersteunen van een afdeling en het optimaliseren van processen nemen we je graag werk uit handen. 
STOER is een partner die zich tijdelijk aan organisaties toevoegt, processen en mensen in beweging zet, daarna loslaat en projecten integreert in de bestaande organisatie. 
Wie met ons werkt, heeft direct toegang tot het volledige STOER team van enthousiaste communicatieprofessionals. Wij werken op afstand vanuit ons kantoor in Amsterdam of dichtbij als tijdelijk teamlid in de organisatie. 

In veel gevallen is het een mix van beide. Van een paar dagen, tot een paar weken of een veel langere periode. Precies wat jij wilt. Op- en afschalen van onze mensen, services en adviezen is daarin makkelijk.

Samenwerken
Wij vinden het prettig om samen te werken met creatieve partijen die de organisatie zelf al om zich heen heeft verzameld, zowel intern als extern. Als daarin nog niet alles helder is, gaan we samen op zoek naar de juiste partij(en). Met onze jarenlange ervaring hebben we, naast fijne organisaties, ook een goede poule van freelancers om ons heen verzameld. Wij zetten onze bedreven freelancers in, wanneer een project daarom vraagt. Uiteraard zorgen wij voor de beste match tussen opdrachtgever en freelancer. Dat is wel zo prettig.

Wat we ook aanpakken, groot of klein: we vinden altijd de juiste balans tussen beschikbaar budget, creatief werk en een (strakke) planning. Samen bepalen we het plan van aanpak en managen we projecten tot het gewenste eindresultaat. 

Heb jij ook ondersteuning nodig om alle marketingplannen voor 2023 te realiseren? STOER staat voor je klaar!

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!