Lagardère opent 'duurzaam' foodconcept op stations

Lagardère Travel Retail brengt een nieuw 'duurzaam' foodconcept naar Nederland. De formule Natoo is al open op Rotterdam CS en komt binnenkort ook op Den Haag CS en Leiden CS.

Het concept is al op treinstations en luchthavens in Duitsland, Oostenrijk en Italië te vinden. Voor de Nederlandse markt is het enigszins aangepast. Natoo kiest voor een seizoensgericht assortiment met op locatie klaargemaakte bowls, salades en wraps. Ook zijn er koffie, sappen, sandwiches en ontbijtproducten verkrijgbaar. Veel van de producten zijn lactose- en glutenvrij.

Natoo zet naar eigen zeggen actief in op energievermindering en op het tegengaan van voedselsverspilling. Het kiest voor groene energie en het werkt zo veel mogelijk met toeleveranciers die klimaatneutraal of -positief zijn.

Lagardère runt in Nederland 27 Smullers-snackbars en 2 vestigingen van de Aziatische takeawayformule YO! op stations. Ook heeft het bedrijf er 7 lees- en cadeauwinkels van de formule Relay; binnenkort komt er een vestiging op Eindhoven Airport bij. Op Schiphiol is Lagardère actief met fashionwinkels, onder meer met G-Star, Bottega Veneta, Victoria's Secret en The Fashion Gallery.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!