Eigenaar Jeans Centre neemt Chasin’ over 

Eigenaar Jeans Centre neemt Chasin’ over 

Jeansmerk Chasin’ heeft een nieuwe eigenaar. Het gaat om de JOG Group, waar onder meer Garcia en Jeans Centre onder vallen. 

Met de verwerving wil het Nederlandse familiebedrijf het merk verder uitbouwen. Ook worden de retail, wholesale- en online verkoopactiviteiten van Chasin’ voortgezet.

JOG Group en de curator bereikten een overeenstemming voor de overname van het jeansmerk. De groep wil een synergie creëren tussen Garcia en Chasin’, waarbij men doelt op Europese expansie. Zowel de creatieve als commerciële bedrijfsvoering wordt voorgezet vanuit het kantoor in Amsterdam. 

"Wij zijn verheugd met de toevoeging van Chasin' aan ons portfolio. Samen kunnen we een sterke synergie creëren en de merken verder uitbouwen”, aldus Mark Hommelberg, ceo van JOG Group.

Ook Jan Peters, founder van Chasin' is blij met de overname. Volgens hem kent en begrijpt Hommelberg het merk vanuit zijn tijd bij Men at Work goed. Hij voorziet een goede 'internationale toekomst'. 

Eind juni werd Score Group, eigenaar van Score en Chasin’, failliet verklaard door een grote coronaschuldenlast, supplychainproblemen en de koopkrachtdaling van consumenten. In 1981 opende oprichter Jan Peters de eerste Score-winkel in Apeldoorn. Jeansmerk Chasin' werd in 1992 gelanceerd. Met Chasin’ werd internationale expansie van het modebedrijf bereikt, vertelde Peters eerder in de RetailTrends-podcast. 


 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!