Nominaties Supermarkt van het Jaar 2008

58 supermarkten en vijftien buurtsupermarkten zijn genomineerd voor de titel Supermarkt van het Jaar 2008. Ongeveer de helft van het aantal deelnemende winkels heeft de eerste ronde van de Supermarkt van het Jaar-verkiezing overleefd. Het gaat om de volgende winkels:

Drenthe:
Albert Heijn Oosterhof in Paterswolde, C1000 Abbas in Gieten, Albert Heijn Borger, C1000 Roden en Super de Boer Westerbork.

Flevoland:
C1000 Greidanus in Emmeloord en Deen Lelystad.

Friesland:
Jumbo Noorderpoort in Drachten, Jumbo Kooistra in Bolsward, Super de Boer Machiela in Joure, Super de Boer Dokkum en C1000 Altenburg in Sint Nicolaasga.

Gelderland:
Plus Smits in Culemborg, Coop Culemborg, Albert Heijn Heijmans in Malden, Supercoop Wageningen, Coop Varsseveld en C1000 Van Leeuwen in Beneden-Leeuwen.

Groningen:
Super de Boer Sappemeer, Jumbo Euroborg Groningen, Jumbo Beren Groningen, C1000 De Venne in Winschoten en Albert Heijn Van der Heide in Groningen.

Limburg:
Plus Benders in Venlo, Super de Boer Heerschap Moesel in Weert, Super de Boer Heerschap Boshoven in Weert, Jan Linders in Sittard en Super de Boer Heerschap in Heythuysen.

Noord-Brabant:
Plus Van Reijen in Veldhoven, Super de Boer Uden, Albert Heijn Boxtel, Jan Linders Boxmeer, Em-Té Uden en Super de Boer Weterings in Lage Zwaluwe.

Noord-Holland:
Super de Boer Van Dam in Hilversum, Supercoop Hoofddorp, Deen Weidevenne in Purmerend, DekaMarkt Heerhugowaard en Hoogvliet Nieuw-Vennep.

Overijssel:
C1000 Fikkert in Vriezenveen, Plus Ter Steege in Denekamp, Golff Kolkman in Ommen, Super de Boer Hardenberg en Albert Heijn Wansink in Holten.

Utrecht:
Plus Vermeulen in Amersfoort, Hoogvliet Woudenberg, Plus Bilthoven, Golff Heijmans in Oudewater en Super de Boer Verberne in Driebergen.

Zeeland:
Golff Paauwenburg in Vlissingen, Golff Dijksman in Sluis en Em-Té Magistraat in Middelburg.

Zuid-Holland:
Albert Heijn Koornneef in Honselersdijk, Hoogvliet ’s-Gravenzande, MCD Leerdam, C1000 Westpolder in Papendrecht en Hoogvliet Den Haag.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!