Jumbo presenteert lijst met C1000-winkels

Jumbo Supermarkten en C1000 hebben de lijst bekendgemaakt met tachtig Super de Boer-winkels die in handen komen van C1000. Dat meldt Jumbo in een persbericht.

De ombouw van de winkels zal twee jaar in beslag nemen. Over het bedrag dat met de verkoop van de tachtig winkels aan C1000 gemoeid is, doen beide partijen geen uitspraken.

“We hebben zorgvuldig gekeken hoe de winkels in hun eigen marktgebied de beste kansen hebben. Daarom hebben we er alle vertrouwen in dat alle tachtig winkels bij C1000 een goede toekomst tegemoet gaan”, aldus Jumbo-directeur Frits van Eerd.

Ook Tom Heidman, directievoorzitter van C1000, is tevreden over de uitkomst van de onderhandelingen met Jumbo. “We zijn blij dat C1000 deze tachtig winkels welkom kan heten bij de organisatie. Door de toevoeging van de winkels, en de inkooporganisatie BIJEEN, geeft C1000 invulling aan het versterken van de marktpositie.”

De tachtig winkels zijn eerder deze week op de hoogte gesteld. Het gaat niet alleen om filialen, maar ook om winkels van zelfstandige ondernemers. Klik hier voor de volledige lijst.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!