WE Fashion opent webwinkel met hulp

Modeketen WE Fashion opent zijn webwinkel in samenwerking met Neckermann en TNT. Dit meldt Emerce maandag op haar website.

De modeketen heeft de belangrijkste onderdelen van zijn webwinkel uitbesteed aan TNT en Eperium en heeft zo in enkele maanden een digitale vestiging voor de landelijke keten gerealiseerd. Later dit jaar zullen er digitale filialen in België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Zwitserland geopend worden. 

De digitale WE-vestigingen markeren ook voor postbesteller TNT een nieuwe stap in de digitale wereld. De verzender streeft naar een actievere rol op de e-commercemarkt door niet enkel de verscheping af te handelen, maar ook zaken als de webshop zelf, betalingen en direct marketing op zich te nemen. TNT ziet e-commerce tot 2015 als een ‘grote kans’.

Het aandeel van Neckermann in de WE webwinkel is ook opvallend te noemen. “We beseften ons dat onze kernactiviteit het verkopen op afstand is. Dat is het ontvangen van bestelling en die verpakken en laten verzenden. Dat is exact wat we voor WE Fashion gaan doen. Hun artikelen liggen in onze opslagruimtes. We leveren de bestellingen aan bij TNT die de bezorging doet”, aldus Hilde Dingenen, manager business development bij Neckermann.



Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!