Zelfstandige Apple-winkels openen middernacht

Om de Apple Store voor te zijn in de verkoop van de nieuwe iPad, openen de Apple Premium Resellers donderdag om 24:00 uur hun deuren.

De Apple Store aan het Leidseplein in Amsterdam start op vrijdagochtend om acht uur met de verkoop van de nieuwe iPad. De Apple Premium Resellers openen hun vestigingen daarom al in de nacht van donderdag op vrijdag. Amac doet dat in Utrecht, Den Bosch, Amersfoort, Sittard, Deventer en Eindhoven. De iAm Store zet zijn filialen in Amsterdam, Arnhem, Dordrecht, Hilversum, Rotterdam, Utrecht en Veenendaal in. Xando en iFactors gaan pas de volgende dag openen.

De Apple Premium Resellers kregen bij de lancering van een nieuw product nog niet eerder concurrentie van een grote Apple Store. Met de komst van de Apple Store is de samenwerking tussen de onafhankelijke Apple winkels versterkt. Zo werd begin dit jaar bekend gemaakt dat de tien vestigingen van iFactors onder leiding van concurrent Amac komen te staan.

Onduidelijk is hoe groot de voorraad iPads is. Op de online shop van Apple is de iPad nog niet verkrijgbaar. De nieuwe tablet lijkt het nu al het meest succesvolle product van Apple tot nu toe. Het afgelopen weekend gingen er drie miljoen exemplaren van de nieuwe iPad over de toonbank.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!