'Omoda meest gewaardeerd in online fashion'

Omoda heeft in Nederland de best gewaardeerde webshop onder online mode- en schoenenretailers. Dat heeft
onderzoeksbureau GfK maandag bekendgemaakt. Daarmee laat de schoenenketen onder meer Esprit, de Bijenkorf, Miss Etam en H&M achter zich.

De 7.800 respondenten hebben met name waardering voor de collectie van Omoda. Voor consumenten is dat het op een na belangrijkste aspect bij de keuze voor een online mode- of schoenenretailer. "Omoda laat in een servicegerichte winkel en de online shop een brede trendy schoenencollectie zien met voor iedereen wat wils", verklaart mede-eigenaar Wilhelm Verton de uitverkiezing. Prijs blijkt het belangrijkste aspect, de helpdesk en webshop volgen op plek drie en vier, blijkt uit het onderzoek van GfK.

Voor de uitreiking zijn 34 online mode- en schoenenretailers beoordeeld op personeel, product, plaats en prijs. Daarbij is het imago aan de hand van zes kenmerken onderzocht. De award is dit jaar voor het eerst uitgereikt.

Omoda heeft dertien fysieke winkels in Nederland, terwijl de webshop ook bezorgt in Frankrijk, Duitsland en België. Vanaf volgende maand is de schoenenketen met een vestiging in Antwerpen ook fysiek in het buitenland actief.

Eerder: Omoda zet in op groei

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!