​Subway benut eigen wifi voor coupons

Na een succesvolle pilot in een handvol winkels breidt Subway zijn nieuwe loyaliteitsprogramma uit naar zeshonderd filialen in Canada. Het nieuwe programma is gekoppeld aan het wifi-netwerk en stelt de keten in staat om consumenten die gebruikmaken van het netwerk coupons te sturen.

Voor de ontwikkeling en implementatie van het systeem slaat Subway de handen ineen met Turnstyle. Consumenten die gebruik willen maken van de gratis wifi-verbinding ontvangen een coupon voor een gratis broodje wanneer zij voor het eerst inloggen op het netwerk. Nadat zij voor het eerst zijn ingelogd maakt het netwerk in de toekomst automatisch verbinding met het toestel van de gebruiker zodra deze in de buurt is. Deze verbinding wordt vervolgens gebruikt om de gebruiker gepersonaliseerde aanbiedingen te sturen die op dat moment geldig zijn.

Met het programma wil Subway het aantal terugkerende bezoekers doen toenemen. Daarnaast wordt een extra kanaal in de omnichannel marketingstrategie van de restaurantketen gecreëerd.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!