​App maakt winkelervaring volledig mobiel

FutureProof Retail lanceert een mobile-only winkelapplicatie. De app stelt consumenten in staat hun aankopen zelf te scannen met hun smartphone en hun boodschappen aan de kassa ook af te rekenen met hun toestel.

De app volgt de trend dat steeds meer retailers speciale kassa’s installeren die betalingen via mobiel ondersteunen. FutureProof Retail wil het aandeel van mobiel uitbreiden door het volledige winkelproces via de smartphone mogelijk te maken. Klanten komen binnen, openen de app, scannen hun boodschappen via hun smartphone en rekenen deze vervolgens ook in de app af.

De New Yorkse ontwikkelaar wil zijn concept in de toekomst uitrollen naar andere winkelconcepten. Ze zijn echter gestart in supermarkten, omdat dat de drukste sector is en veel terugkerende klanten kent. Dit moet consumenten de kans geven om te wennen aan het systeem. Momenteel wordt de app getest door twee supermarkten in Californië en een modewinkel in Hongkong. De app, die beschikbaar is voor iOS en Android, wordt eind deze maand gedemonstreerd tijdens de National Grocer’s Association Show in Las Vegas.


Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!