​Nieuw artikelbeheersysteem voor Intratuin

​Nieuw artikelbeheersysteem voor Intratuin

Intratuin gaat werken met het artikelbeheersysteem van FlowFabric. Hiermee wil de keten het artikelbeheer van zijn ruim zevenhonderdduizend artikelen eenvoudiger en overzichtelijker maken.

FlowFabric brengt het artikelbeheer van Intratuin onder in een Product Data Management (PDM) en Product Information Management (PIM)-applicatie. Met deze stap wil Intratuin het proces van productoriëntatie tot en met de verrijking van de productinformatie beter inrichten.

In de applicatie dient PDM als een voorportaal van productoriëntatie van bijvoorbeeld tuinsets en -kussens. PDM voedt de ERP-omgeving met de informatie van producten die aan het assortiment van Intratuin worden toegevoegd. PIM verrijkt deze met tekst en beeld voor een eenduidig beeld richting alle kanalen.

Ondernemers met een Intratuin-vestiging werken met een verplicht kernassortiment. Daarnaast hebben zij de keuze uit producten die onder het aanvullende assortiment vallen. Zo kunnen zij hun aanbod afstemmen op de lokale behoeften. Doordat de ondernemers zelf kunnen inloggen en bestellingen plaatsen, wordt een uitwisseling van spreadsheets met de centrale en lokale databeheerafdeling voorkomen en wordt het invoeren van data en de controle en verrijking hiervan één proces.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!