McDonald's bedient in honderd restaurants aan tafel

McDonald's bedient in honderd restaurants aan tafel

McDonald's wil table service voor het einde van dit jaar uitbreiden naar zo’n tweederde van zijn Nederlandse restaurants. De fastfoodketen bedient inmiddels in honderd van de circa 250 vestigingen aan tafel.

Deze week werd de dienst in vijf nieuwe restaurants aangeboden. Na een pilot van een half jaar wordt table service sinds september vorig jaar versneld uitgerold. Klanten kunnen in die vestigingen zelf een bestelling plaatsen bij de easy order kiosk, en daarbij aangeven in welk deel van het restaurant zij gaan zitten. Vervolgens ontvangen ze een bon die ze zichtbaar op tafel leggen. Een medewerker brengt de bestelling vervolgens bij de klant.

De tafelbediening slaat goed aan bij klanten, zegt algemeen directeur Manu Steijaert op basis van reacties van klanten. “Daardoor weten we dat we op de goede weg zijn met onze strategie om versneld succesvolle services uit te rollen.” McDonald’s bezorgt sinds vorige week ook thuis in Amsterdam en Amstelveen. Voor deze McDelivery-service werkt de retailer samen met UberEats.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!