Dunkin’ Donuts expandeert volgend jaar naar grote steden

Dunkin’ Donuts expandeert volgend jaar naar grote steden

Dunkin’ Donuts heeft de afgelopen maanden zijn eerste zes vestigingen in ons land geopend. Dit jaar komen er daar nog zeker twee bij, meldt vastgoedadviseur KroesePaternotte.

De eerste winkels van de fastfoodketen bevinden zich allemaal in Amsterdam. Na de start aan de Nieuwendijk volgden filialen in de Beethovenstraat, Leidsestraat, Regulierbreestraat, Damstraat en Warmoesstraat. Daar komt binnenkort een winkel op het centraal station van onze hoofdstad bij. Het andere filiaal komt aan het Vredenburg in Utrecht.

Dunkin’ Donuts wil volgend jaar winkels openen in grote Nederlandse steden. Zo mag Utrecht een tweede winkel verwachten en komen er ook filialen in Den Haag, Den Bosch, Breda, Eindhoven, Tilburg, Leiden, Rotterdam, Hoofddorp en Almere. De retailer is daarvoor op zoek naar hightrafficlocaties.

Operationeel directeur Roberto Fava zei eerder tegenover RetailTrends dat de uitbreiding in cirkels plaatsvinden. “We kunnen het ons niet veroorloven om een winkel in Groningen te openen, als we daar een leuk pand zouden vinden.” De afstand vanaf het productiecentrum in Amsterdam is daarvoor te groot, stelt hij.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends