Hudson’s Bay en La Place beginnen aan reeks nieuwe openingen

Hudson’s Bay en La Place beginnen aan reeks nieuwe openingen

De komende weken opent Hudson’s Bay drie nieuwe warenhuizen in Nederland. De Canadese retailer vestigt zich samen met La Place in Enschede, Amersfoort en Haarlem.

De opening in Enschede is vandaag, in het voormalige warenhuis van V&D in het centrum van de stad. La Place is er vertegenwoordigd met een eigen restaurant. Dat geldt straks ook voor het warenhuis in Haarlem, dat op 5 april wordt geopend.

In de nieuwe Hudson’s Bay in Amersfoort komt een café van La Place. De deuren van dat warenhuis gaan op 15 maart voor het eerst open. La Place opent verder een standalone café in winkelcentrum De Struytse Hoeck in Hellevoetsluis. Dat brengt de teller voor de horecaformule van Jumbo op vier nieuwe vestigingen in dit voorjaar. La Place heeft inmiddels meer dan tachtig vestiging in Nederland, evenals locaties in Duitsland, Indonesië, Canada, Frankrijk, Oostenrijk en de Verenigde Staten.

Hudson’s Bay heeft voor volgend jaar nog openingen gepland staan in Utrecht en Amstelveen, waarmee het totaal op vijftien komt. De retailer maakte vorige maand bekend af te zien van het oorspronkelijke plan om twintig winkels in Nederland te openen. De geruchten dat Hudson’s Bay snel weer uit Nederland wil vertrekken, werden door topman Stefaan Le Clair ontkend. “Over tien jaar zijn we nog steeds in Nederland, en nog veel langer.”

Reacties 1


MJ Heisterkamp 12 mrt, 10:48

Komt er ook een la place in Hudson bay Amstelveen

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!