Omoda maakt sameday-delivery gratis voor leden 

Omoda kan door de overstap naar een nieuw e-commerceplatform van start met sameday-delivery. Voor leden van loyaliteitsprogramma Club Omoda biedt de retailer die dienst gratis aan.

Omoda werkt al langer aan de overstap naar een nieuw platform. Met de livegang kunnen pakketjes die voor twaalf uur ’s middags besteld worden dezelfde dag nog worden bezorgd. Voor klanten die geen lid zijn van Club Omoda, kost die service 6,95 euro. 

Het nieuwe platform is nodig vanwege de groei die Omoda doormaakt en de focus op innovatie, zegt marketingmanager Gertie Bin. “Het oude platform was op maat gemaakt, dit platform stelt ons in staat flexibel mee te bewegen met innovaties en ontwikkelingen op het gebied van personalisatie.” 

De snelle bezorgdienst volgt op de overstap naar DHL als nieuwe bezorgpartner, eerder dit jaar. Daardoor kon de schoenenketen al het retourproces vereenvoudigen en avondbezorging toevoegen. Komend jaar wordt het loyaliteitsprogramma verder uitgebreid. Zo sparen Club Omoda-members straks niet alleen voor shoptegoed, maar ook voor onder meer het bijwonen van evenementen en speciale aanbiedingen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!