Beter Bed haalt voormalig Miss Etam-topman binnen

Beter Bed haalt voormalig Miss Etam-topman binnen

Pieter-Bas Stehmann begint volgende maand als algemeen directeur van DBC. Hij moet de groothandelstak van Beter Bed helpen bij de internationale groei.

DBC ontwikkelt onder meer de M-line-matrassen, die internationaal via de verschillende Beter Bed Holding-formules worden verkocht. De groothandelsorganisatie is actief in Nederland, Duitsland, Spanje, België, Oostenrijk, Zwitserland en Zweden. Stehmann moet het concern helpen bij de groeistrategie. ‘DBC heeft de ambitie om in meer landen actief te worden als onderdeel van deze groeistrategie’, zo klinkt het in een toelichting.

Stehmann was de afgelopen vier jaar ceo van de Chinese ondergoedfabrikant Hop Lun Brands. Daarvoor was hij vier jaar lang managing director bij Miss Etam. Eerder bekleedde hij directiefuncties bij Mexx en Levi Strauss.

De aanstelling betekent de derde wisseling aan de top bij het Nederlandse beddenconcern dit jaar. In april trad John Kruijssen aan als ceo, terwijl voormalig Primark-topman Ronald Voogt vorige week begon als algemeen directeur van de Benelux-tak. 
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!