Multistore Dunkin’ Donuts en Baskin-Robbins: wereldprimeur voor Nederland 

Multistore Dunkin’ Donuts en Baskin-Robbins: wereldprimeur voor Nederland 

Dunkin’ Donuts en Baskin-Robbins openen in augustus een gezamenlijke winkel in Tilburg. Het is naar eigen zeggen de eerste ‘multistore’ van beide ketens wereldwijd.

Het totaalconcept van beide Amerikaanse formules biedt ook zitruimte voor ontbijt en lunch. Zo worden er pancakes, bagels en smoothies geserveerd. Met zestig zitplaatsen binnen en tachtig op het terras is het de eerste vestiging in Nederland waar klanten aan tafel kunnen worden bediend. De combiwinkel opent zijn deuren op 22 augustus.

De donutverkoper en de ijsketen vallen beide onder Dunkin’ International Brands. Voor Baskin-Robbins betekent het de tweede locatie in Nederland, nadat Utrecht in april de primeur kreeg. Voor Dunkin’ Donuts is het de tweede vestiging in het zuiden van het land, nadat Eindhoven eerder dit jaar al een vestiging kreeg. De donutformule is verder actief in Amsterdam, Utrecht en Hilversum.

Dunkin’ Donuts en Baskin-Robbins worden in Nederland door hetzelfde team uitgerold, onder leiding van masterfranchisenemer Nabil Besali. De donutketen streeft naar 160 vestigingen, terwijl de groeiplannen van de ijsverkoper nog niet bekendgemaakt zijn.

Reacties 1


Reinder Koornstra 6 jul, 17:30

"Master Franchise Nemer"? Welke malloot heeft dat nou weer bedacht?

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!