McDonald’s steekt miljarden in modernisering

McDonald’s steekt miljarden in modernisering

McDonald’s wil tegen 2020 nagenoeg alle restaurants in de Verenigde Staten hebben vernieuwd. De fastfoodketen heeft daar samen met franchisenemers zes miljard dollar voor gereserveerd.

De vernieuwde restaurants krijgen onder meer een nieuw decor, nieuwe meubels en een nieuwe ontwerp voor de buitenkant. Ook worden de bestelkiosks verder uitgerold en komen er zowel binnen als bij de drive-throughs eenvoudig te lezen digitale menuborden.

McDonald’s belooft verder met speciale parkeerplaatsen te kopen voor het afhalen van orders die mobiel worden geplaatst en betaald. Tot slot krijgt McCafé meer ruimte in de restaurants, waaronder met grotere vitrines.

McDonald’s is wereldwijd met 37 duizend vestigingen actief in meer dan honderd landen. In eigen land zijn meer dan veertienduizend restaurants te vinden, waarvan er al vijfduizend zijn verbouwd naar het ‘experience of the future’-concept. 

Vorige week werd in Chicago nog een restaurant geopend die veel weg heeft van een Apple Store. Bekijk deze nieuwe flagshipstore op RetailTrends.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!