Samenwerking bol.com en Delhaize geïntensiveerd

Samenwerking bol.com en Delhaize geïntensiveerd

Bol.com en Delhaize gaan nauwer met elkaar samenwerken in Vlaanderen. Naast dat er meer afhaalpunten van bol.com komen in de winkels van Delhaize, gaan de twee dochterondernemingen van Ahold Delhaize deze zomer ook een eerste commerciële samenwerking opzetten. 

De commerciële samenwerking vindt plaats in het kader van de Terug-naar-school-periode. Van 14 tot en met 31 augustus krijgen klanten die online op Delhaize.be voor meer dan 75 euro boodschappen bestellen een bol.com-cadeaukaart van tien euro. Klanten die voor 75 euro bij bol.com besteden, krijgen een vouchercode voor tien euro korting op de online boodschappen bij Delhaize. Het is de bedoeling dat soortgelijke samenwerkingen tussen de twee partijen vaker gaan plaatsvinden. Zo staat er ook voor Sinterklaas en kerst een campagne op de planning. 

Na een test met bol.com-afhaalpunten bij Delhaize-winkels in de regio Antwerpen, is nu besloten het concept verder uit te rollen naar alle Delhaize-winkels in Vlaanderen. De uitrol moet begin september klaar zijn. Klanten kunnen dan zonder bijbetalen hun bol.com-pakketje laten leveren in een van de 63 Delhaize-vestigingen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!