Domino's benoemt Nederlandse ceo voor Europa

Domino's benoemt Nederlandse ceo voor Europa

Andre ten Wolde is de nieuwe ceo voor Domino's Europa. Ten Wolde was eerder al ceo van Nederland en België en bekleedde de afgelopen jaren de functie van coo van Europa. 

"In de afgelopen jaren is er gewerkt aan een sterk team van landen-ceo's. Met dit team zetten we de verdere groei in winkels en (online) bezorging door en bieden we huidige winkelmanagers en franchisenemers de mogelijkheid om hun activiteiten binnen Domino's verder te ontplooien", zegt Ten Wolde.

De nieuwe directeur heeft het plan om de komende drie tot vijf jaar zeven tot negen procent nieuwe winkels per jaar te openen. "In Europa zijn we daar meer dan ooit klaar voor."

Afgelopen halfjaar opende Domino's al 85 winkels, waarvan 37 in Europa. Bovendien zag Domino's in diezelfde periode het aantal bestellingen met acht procent toenemen ten opzichte van 2018. Ook groeide de online verkoop met 18,8 procent naar 1,11 miljard dollar (ruim één miljard euro) en steeg het ebitda met tien procent naar 151 miljoen dollar (139 miljoen euro). 
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!