Hudson's Bay Company krijgt nieuwe ceo

Hudson's Bay Company krijgt nieuwe ceo

Helena Foulkes treedt 13 maart af als ceo van Hudson’s Bay Company. Zij wordt opgevolgd door topman Richard Baker. 

De wisseling van de wacht is het gevolg op het van de beurs halen van Hudson’s Bay. Het concern werd begin dit jaar voor elf Canadese dollar per aandeel van de beurs gehaald door Baker.

Foulkes was sinds 2018 ceo van het concern en hield zich met name bezig met het verbeteren van de omzet van Hudson’s Bay en dochteronderneming Saks Fifth Avenue. Ook de verkoop van Lord & Taylor werd door haar in gang gezet.

“Huidige en toekomstige generaties veranderen de manier waarop zij leven, winkelen en werken. We willen ervoor zorgen dat Hudsons Bay mee kan transformeren met deze verandering”, aldus Baker in een statement. Baker denkt dat het beter is om Hudson’s Bay weer op de rit te krijgen buiten de beurs om. 

Hudson’s Bay vertrok oudjaarsdag 2019 uit Nederland. Vanaf het moment dat het warenhuis voet zette op Nederlandse bodem, ging het bergafwaarts met het concern in ons land.
 

Reacties 2


T G 4 mrt, 11:06

Het is einde verhaal voor Hudson’s Bay


Vic Green 19 dec, 10:54

Richard Baker was de bedenker van het Plan de Nederlandse warenhuis voor te zetten. Dit was 1 grote mislukking en zette daarmee het hele bedrijf op het spel. En nu maken ze dus de man de CEO van de tent? Ik ben zonder woorden.....

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!