Hudson's Bay Company krijgt nieuwe ceo

Hudson's Bay Company krijgt nieuwe ceo

Helena Foulkes treedt 13 maart af als ceo van Hudson’s Bay Company. Zij wordt opgevolgd door topman Richard Baker. 

De wisseling van de wacht is het gevolg op het van de beurs halen van Hudson’s Bay. Het concern werd begin dit jaar voor elf Canadese dollar per aandeel van de beurs gehaald door Baker.

Foulkes was sinds 2018 ceo van het concern en hield zich met name bezig met het verbeteren van de omzet van Hudson’s Bay en dochteronderneming Saks Fifth Avenue. Ook de verkoop van Lord & Taylor werd door haar in gang gezet.

“Huidige en toekomstige generaties veranderen de manier waarop zij leven, winkelen en werken. We willen ervoor zorgen dat Hudsons Bay mee kan transformeren met deze verandering”, aldus Baker in een statement. Baker denkt dat het beter is om Hudson’s Bay weer op de rit te krijgen buiten de beurs om. 

Hudson’s Bay vertrok oudjaarsdag 2019 uit Nederland. Vanaf het moment dat het warenhuis voet zette op Nederlandse bodem, ging het bergafwaarts met het concern in ons land.
 

Reacties

Het is einde verhaal voor Hudson’s Bay

Geplaatst door T G op 4 maart 2020 om 11:06

Laatste nieuws

RetailTrends

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/app/current/vendor/smarty/smarty/libs/sysplugins/smarty_internal_template.php:219) in /var/app/current/inc/core/Error.class.php on line 77 Foutmelding - RetailTrends.nl

Foutmelding

LANG_UNDEFINED: curl error 28_ operation timed out after 1000 milliseconds with 0 bytes received (see https

Mocht u deze fout blijven krijgen, neem dan contact met ons op.

Foutcode: curl error 28_ operation timed out after 1000 milliseconds with 0 bytes received (see https (news).