Coronacrisis: wat te doen met al het overtollige voedsel?

Vanaf het moment dat de horeca in Nederland op slot ging, stapelden de voedseloverschotten bij boeren en telers zich op. Een groot gedeelte van de afzetmarkt viel weg, vooral bij de aardappelteelt. Om al dat overtollige voedsel niet te hoeven vernietigen, proberen lokale initiatieven via maaltijdboxen de boeren van hun producten af te helpen. Maar zet dat wel genoeg zoden aan de dijk?

Dit is een premium artikel

Maak kennis met RetailTrends!
Download hier kosteloos een uniek overzicht van RetailTrends, boordevol achtergrondverhalen, interviews en analyses.

Wil je onbeperkt lezen op ons platform en altijd op de hoogte zijn van de laatste trends in retail?
Log in of word member van RetailTrends en krijg toegang tot alle premium content. 

Lees ook

Alle artikelen

Meest gelezen


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!