Inspiratie voor kerstpakketten

Zoek je kerstpakketten inspiratie voor jouw personeel in de retail? Misschien ben je wel op zoek naar een kerstpakket voor vrouwen, een pakket voor mannen of iets wat beiden goed zal bevallen. Ga je kerstpakketten bestellen, dan is het altijd van belang om je in te leven in jouw personeel. Gelukkig zijn er veel keuzes, waardoor je niet snel de plank mis zal slaan. In dit artikel voorzien wij je van kerstpakketten inspiratie, zodat je straks precies weet wat je aan jouw personeel in de retailbranche kunt geven. Lees snel verder en ga meteen aan de slag met onze inspiratie.

Dit kun je in een kerstpakket doen
Als je kerstpakketten zoekt, zijn er vrij veel mogelijkheden. Zo zijn er speciale kerstpakketten met verzorgingsproducten, pakketten voor mannen, pakketten voor vrouwen en pakketten die compleet uit hapjes en drankjes bestaan. Ga bijvoorbeeld voor een pakket met speciaalbier, een verzorgingspakket van Rituals of kies voor een kerstpakket met producten uit een specifieke streek. Wat je ook kunt doen, is een pakket samenstellen met producten die geheel voorzien zijn de huisstijl van jouw bedrijf.

Stel een persoonlijk pakket samen
Wat ook erg leuk is, is om een persoonlijk cadeau aan je medewerkers te geven. Hierdoor zal je medewerker zich meer gewaardeerd voelen en voelt hij/zij zich gezien. Je hebt uiteraard de optie iedereen hetzelfde te geven, maar het is ook zeer leuk om een gepersonaliseerd cadeau te schenken. Koop bijvoorbeeld voor elke medewerker een apart en passend pakket, waarop je een plaatje met zijn/haar naam plakt. Je kunt ook waterflessen voorzien van de naam van je medewerkers en deze in de huisstijl van je bedrijf laten maken. Je kunt hierbij ook voor andere producten kiezen, zoals lunchboxen, koffiemokken, pennensets, enzovoorts. Aan deze producten hebben je medewerkers ook echt iets op kantoor.

Maak er een belevenis van
Geef je jouw personeel een kerstpakket, dan is het zeer leuk om hier een echte belevenis van te maken. Ga bijvoorbeeld op een bedrijfsuitje en overhandig ter plekke de kerstpakketten aan het personeel of organiseer een diner op locatie, waar je hen het kerstpakket overhandigt. Je kunt natuurlijk ook een personeelsfeestje in kerstthema organiseren of met het team gaan schaatsen. Er zijn ook bedrijven waarbij het team met elkaar op wintersport gaat. Zoals je leest zijn er zat creatieve mogelijkheden als het op kerstpakketten en het geven hiervan aankomt. Wij wensen je veel succes met onze inspiratie!

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!