Rebellenclub: uitbreiding naar België in 2024 

Rebellenclub wil stapsgewijs locaties openen in de richting van België. De interieurwinkel wil eerst inzetten op extra winkels in de Randstad, waarna in 2024 winkels moeten volgen in Antwerpen en Gent. 

Dat vertelt oprichter Matthijs van Ewijk in een interview met RetailTrends. Met eerdere locaties in Utrecht, Baarn, Amstelveen en Leidschendam boort Rebellenclub vanaf volgende maand een nieuwe markt aan in Den Bosch. “Met alle nieuwe winkels moeten we de hele Randstad bedienen, en uiteindelijk de stap kunnen zetten naar België.” Van Ewijk denkt aan winkels in Rotterdam en Haarlem, en dan via Breda door naar Antwerpen en Gent. 

De winkellocaties worden met zorg uitgekozen. Van Ewijk: “We openen de winkels altijd in de buurt van horeca en vermaak. Zoals de Lego Store om de hoek in de Mall of the Netherlands. Daardoor wordt een bezoek aan onze winkel een uitje, waar kinderen ook mee naartoe willen.”

Het woonmerk begon vijf jaar geleden als shop-in-shop onder de vleugels van Loods 5, maar van die constructie werd al gauw afgezien. Rebellenclub zette al snel in op eigen winkels en een webshop, plus onlineverkoop via platformen als FonQ.

In dit artikel vertelt de oprichter alles over hoe Rebellenclub een woonrevolutie wil ontketenen.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!