Meer omzet? Gratis analyse van je betaalpagina

Meer omzet? Gratis analyse van je betaalpagina

Zie je dat klanten op jouw betaalpagina afhaken? Daar kun je iets tegen doen. Ja, clicks zijn een conversiekiller, maar wist je ook dat de opmaak van jouw betaalpagina invloed heeft op de verkoop? Hierover en meer lees je in dit artikel.

Advies van een payment expert? Buckaroo helpt je met een gratis persoonlijke analyse van je betaalpagina.

1.    Zorg dat je betaalpagina visueel aantrekkelijk is
Een betaalpagina scoort het best als je deze in lijnt brengt met de huisstijl van je website. Een visueel aantrekkelijke betaalpagina levert namelijk herkenning en betrouwbaarheid op bij de consument, waardoor de kans op een geslaagde betaling toeneemt. 

2.    Bied altijd een achteraf betaalmethode aan op je betaalpagina
Als een potentiële klant nog niet bekend is met jouw webshop, kan een achteraf betaalmethode (BNPL) de doorslag geven. Op die manier verlaag je voor nieuwe bezoekers de drempel in het aankoop- en betaalproces.

3.    Automatiseer de verwerking van refunds
Als webshopeigenaar heb helaas ook vaak te maken met retouren. Het is daarom belangrijk om refunds te automatiseren. De terugbetaling via de gekozen betaalmethode vindt automatisch plaats zodra het retour is goedgekeurd. 

4.    Automatiseer je herhaalbetalingen als je abonnementen aanbiedt
Als je herhaalbetalingen automatiseert, worden binnenkomende betalingen vanzelf aan het juiste abonnement gekoppeld. Ook achterlopende betalingen zijn direct inzichtelijk. Deze facturen kun je per e-mail of sms op een klantvriendelijke manier laten opvolgen.

5.    Blijf optimaliseren met inzicht in jouw betaalpagina
De formule voor de best converterende betaalpagina verschilt per branche en categorie. Om te weten wat het beste werkt voor jouw webshop, is het raadzaam om data over het gebruik van betaalmethoden in jouw webshop te tracken. 

Wil je meer tips en inzichten van een payment expert? Onze expert helpt jou de verbeterpunten in jouw betaalpagina op te sporen, zodat jij meer bestellingen kunt ontvangen in je webshop. 

“Ik help je graag met het toepassen van kennis en inzichten over de optimale betaalpagina. Klik hier voor de gratis analyse, dan laat ik je binnen 2 werkdagen weten hoe jij je omzet kunt verhogen met een betere betaalpagina.” – Maurice Morel, payment expert bij Buckaroo

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!