Financieel directeur Frank Klören weg bij Boni

Financieel directeur Frank Klören weg bij Boni

Frank Klören is na achtenhalf jaar vertrokken als financieel directeur bij Boni Supermarkten. Per 1 juni vervult hij de rol van cfo niet meer. 

Een assistent bevestigt tegenover Distrifood dat Klören niet langer werkzaam is bij de supermarktketen. Volgens een woordvoerder is Klören op zoek gegaan naar een andere uitdaging en is hij vrijwillig opgestapt. "We vinden het uiteraard jammer dat hij vertrekt, maar respecteren zijn keuze."

Binnen de tweekoppige directie was Klören de laatste jaren niet alleen verantwoordelijk voor het financiële beleid van Boni: ook de HRM- en ICT-afdeling vielen binnen zijn takenpakket. Ook was hij verantwoordelijk voor duurzame initiatieven.  

Zowel Boni als Klören hebben nog niet gereageerd op vragen vanuit RetailTrends over het (plotselinge) vertrek. 

In een interview met RetailTrends zei Klören vorig jaar nog dat er genoeg kansen zijn om te groeien met nieuwe winkels. Even daarvoor kreeg de supermarktketen acht winkels van Plus: een keuze die volgens supermarktdeskundige Erik Hemmes ‘heel verrassend en best gek’ was. Klören was als financieel directeur nauw bij de overnameslag betrokken. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!