Levi's creëert technologische winkelervaring 2.0

In de nieuwe winkel van Levi's in de wijk Bromley in Londen zorgt technologie voor een winkelervaring 2.0. Hiermee wil het jeansmerk een nieuwe richting inslaan. 


Centraal in het nieuwe winkelconcept van Levi's staat de 'fit and finish table'. Deze is in samenwerking met Lucky Fox ontworpen en beschikt over een tag die door de mobiel van de klant gescand kan worden. Wanneer deze wordt gescand, verschijnt er specifieke informatie over het product zodat de klant de gewenste stijl en pasvorm...

In de nieuwe winkel van Levi's in de wijk Bromley in Londen zorgt technologie voor een winkelervaring 2.0. Hiermee wil het jeansmerk een nieuwe richting inslaan. 


Centraal in het nieuwe winkelconcept van Levi's staat de 'fit and finish table'. Deze is in samenwerking met Lucky Fox ontworpen en beschikt over een tag die door de mobiel van de klant gescand kan worden. Wanneer deze wordt gescand, verschijnt er specifieke informatie over het product zodat de klant de gewenste stijl en pasvorm vindt. 


Voor het interieur is een neutrale uitstraling gekozen, zodat de aandacht naar de producten gaat. De LED-lampen met daarop de namen van de producten helpt de klant snel te zien waar welk product te vinden is in de winkel. 


In de winkel is veel gebruikgemaakt van natuurlijke materialen zoals hout. Dit komt ook terug in de andere Levi's-winkels en loopt in lijn met de duurzaamheidsdoelstellingen van het jeansmerk. 

Dit is een premium artikel

Verder lezen?

Word member van RetailTrends

€28,75 Per maand

Log in of word member van RetailTrends en krijg toegang tot alle premium content.

Lees ook

Alle artikelen

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!