Website brengt prijsverschil met Duitsland in kaart

Het online platform Goedkoperduitsland.nl wil goedkoop winkelen in Duitsland voor de Nederlandse consument gemakkelijker maken. Dat schrijft De Telegraaf. Naast wijn, bier en benzine zijn aan de andere kant van de grens ook steeds meer andere producten voordeliger verkrijgbaar. "Soms betaal je in Nederland twee tot drie keer zoveel."

Volgens bedrijfsadviseur Evelien Nissen, die de site lanceerde, zijn onder meer de prijsverschillen van drogisterijartikelen, gereedschap en vakanties interessant voor de Nederlandse consument. "Voor identieke merkproducten als zonnebrand, cosmetica, luiers en haarstylingsproducten val je bijna om van het ongelooflijk grote prijsverschil tussen Nederland en Duitsland”, aldus Nissen. "Veel grensboodschappers noemen daarnaast, als het om prijsvoordeel gaat, wasmiddelen en diervoeding. Tevens zijn fietsen in Duitsland veel goedkoper.”

Volgens Nissen is het grootste voordeel online te behalen. "Als je je huis gaat verbouwen en gereedschap nodig hebt, of schakelaars, dan loont het snel om de verzendkosten eruit te halen." Nissen noemt dit een vuistregel. "Bijna alles waar een stekker aan zit: van boormachine tot elektrische tandenborstel, is goedkoper in Duitsland.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!