'Het nieuwe ​MS Mode' volgend jaar van start

'Het nieuwe ​MS Mode' volgend jaar van start

MS Mode begint vanaf januari weer met het aanbieden van een nieuwe collectie. Dat laat de doorgestarte modeketen weten op haar website, die sinds kort weer in de lucht is.

Consumenten kunnen nog niet online shoppen bij MS Mode. Zij worden daarvoor doorverwezen naar Wehkamp, dat nog een groot deel van de collectie aanbiedt. Ook kunnen consumenten terecht in één van de winkels in Nederland en België, die momenteel open zijn voor een uitverkoop.

In België zijn inmiddels de eerste dertien filialen weer geopend. Coolinvestments wil daar met 24 van de oorspronkelijke 46 vestigingen door. Eind volgende week moeten alle overgenomen winkels weer open zijn.

In ons land zijn nog 91 van de 130 vestigingen geopend. Omdat de doorstart nog in volle gang is weet MS Mode nog niet exact tot wanneer de winkels openblijven en welke definitief gesloten worden. ‘Achter de schermen werken wij hard aan het nieuwe MS Mode’, aldus de retailer.

De uitverkoopperiode wordt geleid door GA Europe, dat na het faillissement onder meer voor 36 miljoen euro aan voorraad kocht. Curator Cees de Jong liet eerder weten te verwachten dat uiteindelijk zo’n honderd Nederlandse winkels open kunnen blijven.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!