Het beste van RetailTrends: week 46

Het beste van RetailTrends: week 46

RetailTrends.nl richt zich op voor de retail relevante achtergronden met onder meer tips, video's, fotoreportages, columns, expertartikelen en whitepapers. RetailNews zet de vijf meest gelezen artikelen van afgelopen week op een rij.

Welkom in het voedselpretpark van Eataly
Deze week ging-ie eindelijk open: het voedselpretpark van Eataly. Ook wel bekend als 'het Disneyland voor de culinaire liefhebber'. Het gratis toegankelijke pretpark in Bologna omvat tien hectare, gevuld met onder meer veertig restaurants en verschillende educatieve attracties.

Wat doen Blokker en Top 1 Toys onder één dak?
Blokker en Top 1 Toys samen in een pand, het lijkt een onwaarschijnlijke combinatie. Toch zijn er inmiddels vijf winkels in het noorden van het land waar franchisenemers van de huishoudketen een deel van hun winkelruimte voor de speelgoedformule van Otto Simon hebben gereserveerd. En daar zal het niet bij blijven, zegt directeur Hans Hummelink van Top 1 Toys.

Dit is de cadeauwinkel van IKEA
IKEA in de Utrechtse binnenstad, dat is even wennen. Die tijd krijgen we nauwelijks, want het gaat niet om een van de stadsconcepten waar de meubelketen aan schijnt te werken, maar om een tijdelijke giftshop. Tot 31 december kunnen consumenten er terecht voor een speciaal assortiment, toegespitst op de feestdagen.

Wie zit er op Black Friday te wachten?
Singles’ Day is nog maar net achter de rug, of Black Friday komt er alweer aan. Volgende week vrijdag gaan de Amerikanen op hun vrije dag massaal inkopen doen voor de feestdagen. Het winkelfenomeen probeert ook in ons land voet aan de grond te krijgen. Kansrijk of kansloos?

Zo ziet een experience bakery eruit
Als je al een jaar of vijftig een goedlopende traditionele bakkerij hebt, is het verleidelijk de boel lekker zijn gangetje te laten gaan. Daar dacht Bakkerij Both in Abcoude anders over.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!