Advertorial: Recordomzet voor online verkoop

Advertorial: Recordomzet voor online verkoop

De detailhandel heeft online afgelopen jaar bijna 18% meer omgezet dan een jaar eerder, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek. De online omzet van winkels waarvan de verkoop via het internet een nevenactiviteit is, de zogeheten multichannelers, groeide met bijna 26%.

Bent u een ondernemer en wilt u ook profiteren van deze groei? Vendit kan u hierin assisteren. 

Online ondernemen
Inmiddels doen ruim 80% van de consumenten jaarlijks aankopen online. Een goed vindbare webshop zorgt voor meer omzet en bovendien voor meer traffic naar uw fysieke winkel. Succesvol online ondernemen begint met een webshop die altijd up-to-date is. De Vendit software zorgt daarvoor en neemt u veel werk uit handen. Dankzij de geïntegreerde koppeling met het Vendit Systeem is online ondernemen nog nooit zo eenvoudig geweest. Met behulp van de betaalbare e-commerce oplossingen van Vendit laat u uw klanten ervaren dat zij zowel in uw fysieke winkel als ook online bij u aan het juiste adres zijn. Succesvol starten, uitbouwen en beheren van uw eigen webshop; met de juiste software hoeft dit niet moeilijk te zijn. 

Interesse
Wilt u ook graag uw klanten een optimale winkelbeleving geven en uw omzet verhogen? Dan informeren wij u graag over de mogelijkheden. Bel 010 – 442 44 20, mail naar sales@vendit.nl.

Download nu de brochure om de mogelijkheden verder te ontdekken. 


*Lees hier het bericht van het Centraal Bureau voor de Statistiek
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!