Jumbo rolt spaarprogramma Extra's verder uit

Jumbo rolt spaarprogramma Extra's verder uit

Jumbo rolt mogelijk deze week zijn eerder aangekondigde loyalty-app verder uit, meldt Distrifood. Met de app of de pas van Jumbo Extra's kunnen klanten sparen voor korting.

De app wordt momenteel getest in vier filialen, in Hoogeveen, Uithuizen, Zevenbergen en Zuidlaren, zo is te zien wanneer je deze opent. Een medewerker van de winkel in Hoogeveen meent volgens Distrifood dat het spaarprogramma daar vanaf woensdag officieel van start gaat. Een woordvoerder van de supermarktketen geeft echter aan dat het nog 'te vroeg is' om aan te geven wanneer het programma in de vier winkels live gaat voor klanten. "We leren iedere dag nog bij", aldus de woordvoerder.

Op de website van de supermarktketen is al een aparte pagina te vinden met informatie over het loyalty-programma. De bedoeling is dat het programma in elk geval vanaf begin 2020 stap voor stap in steeds meer winkels wordt geïntroduceerd. "In het voorjaar van 2020 verwachten we landelijke dekking te kunnen bieden."

Met het spaarprogramma krijgt de klant per betaalde euro een punt en met duizend punten krijgt hij of zij vijf euro korting. Daarnaast krijgt de consument in de app, of via de Extra's-pas, persoonlijke aanbiedingen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!