Scotch & Soda breidt uit in België en Duitsland

Scotch & Soda breidt zijn winkelbestand uit in België en Duitsland. Bij onze zuiderburen komt er een winkel bij in Turnhout en in Duitsland volgen winkels in Berlijn, Sindelfingen en Dortmund. 

De nieuwe vestiging in Turnhout bevindt zich in het recent geopende winkelcentrum Turnova. Het filiaal is 171 vierkante meter groot en het modemerk verkoopt er dames-, heren- en kinderkleding. De winkel is ingericht volgens het in maart gelanceerde 'Free Spirit'-concept. 

In Duitsland opent Scotch & Soda deze donderdag een winkel in hoofdstad Berlijn aan de Kurfürstendamm. In september volgt nog een winkel in de Mall of Berlin, het winkelcentrum dicht bij de Potsdamer Platz. 

November dit jaar staat een winkelopening in Sindelfingen op de planning. Dit is de eerste franchisewinkel van het fashionlabel in Duitsland. Tot slot volgt in december nog een winkel in Dortmund. Uiteindelijk wil Scotch & Soda eind dit jaar 34 winkels in Duitsland hebben.

"We willen graag het aantal klanten binnen deze cruciale markten voor Scotch & Soda uitbreiden en ze kennis laten maken met ons merk en de vrije geest van Amsterdam", zegt ceo Frederick Lukoff over de expansie in de twee buurlanden. In maart dit jaar maakte het merk bekend ook in onder meer het Midden-Oosten en Amerika het winkelbestand uit te breiden, lanceerde het een nieuw logo en een nieuw winkelconcept.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!