Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Filiaalmanager bij Obelink Vrijetijdsmarkt 
Samen met het team zorg jij voor een topbeleving voor onze klanten. Je zorgt dat je juiste medewerkers op de juiste plek zitten en bewaakt de doelstellingen voor de winkel. Heb jij altijd al de vrijheid van een ondernemer willen hebben maar wel met een vast salaris? Wellicht is dit de functie voor jou!

Winterswijk, fulltime
Vacaturedetails

Allocator 2.0 bij America Today
Als Allocator ben je verantwoordelijk om de voorraad in de juiste hoeveelheid, op het juiste moment in de juiste winkel of webstore te krijgen. Je bent aanspreekpunt voor winkels, E-commerce en hebt veel contact met inkoop, planning en logistiek.

Fulltime
Vacaturedetails

Industry manager retail bij Google
As an Industry Manager, you'll help to provide integrated, cross-platform advertising solutions to Google's partners. You will drive and grow new business with Google’s large advertisers. You'll manage executive business relationships to ensure that our clients' needs and requirements are met.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!