Kwalitaria zoekt partner voor masterfranchise in België

Kwalitaria zoekt partner voor masterfranchise in België

Kwalitaria is op zoek naar een partner voor masterfranchise in België. De cafetariaformule vindt het te riskant om daar in eigen beheer vestigingen te openen.

Dat zegt voormalig grootaandeelhouder Antonio Stroes tegen RetailTrends. Hij verkocht ondanks een deel van de aandelen aan investeringsmaatschappij Antea, dat nu een meerderheidsbelang heeft. Over de zoektocht in België: "Er lopen wat lijntjes, maar de juiste hebben we nog niet gevonden. Maar het is absoluut onze ambitie."

Stroes ziet wel voldoende ruimte in België: "We denken dat een professionaliseringsslag daar een welkome aanvulling kan zijn op hetgeen er nu gebeurt. Er zitten zeker heel mooie, keurige cafetariabedrijven en frituurzaken. Maar er zijn er ook een hoop waar de tijd heeft stilgestaan. En dat is dan voorzichtig uitgedrukt."

Kwalitaria heeft in Nederland 134 zaken, allemaal franchise. Het is de bedoeling dat daar de komende jaren vijftien per jaar bij komen. Lees hier het interview met Antonio Stroes en algemeen directeur Joep Leemans. Nog geen member? Kijk dan hier.

Reacties 1


Dirk Wouters 26 apr, 20:16

Kansloos! Kwaliteit Belgische frituren ligt vele malen hoger.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!